Maak met ons een sprong en groei

in een weekend boven jezelf uit!

Hugo Bakker

Hugo is o.a. bekend om zijn trainingen ‘Passief Inkomen Online’. Hij is implementatie-expert en kan jou helpen om over je drempels heen te komen om van je bedrijf een succes te maken.

Hugo zit dit weekend bij Nisandeh Neta op Tenerife, daarom draagt hij deze eerste keer bij met uitdagende, korte video opdrachten om jou van je stoel af te krijgen en te werken aan jouw succes.

Willy Valk

Willy helpt vrouwelijke ondernemers met social media marketing om meer klanten aan te trekken. Met haar online marketing systeem kan iedereen op social media een goed marketing plan maken.

Workshop middag: Meer bereik op Facebook halen

‘Het geheim van de Facebook Tijdlijn’ Door het algoritme van Facebook te leren kennen krijgen je berichten een groter bereik. In deze workshop bespreekt Willy wat het doel van een Facebookpagina voor de ondernemer is en welke kansen Facebook voor je biedt. Willy legt uit wat een algoritme is en wat Facebook’s algoritme doet. Ontdek welke berichten door het algoritme worden omarmt en dus vaker getoond. Aan de hand van tips voor een groter bereik ga je zelf berichten bedenken en bespreken in de groep.
Voor wie?
Voor de gemotiveerde startende ondernemer die direct succesvol aan de slag wil met social media en de gedreven gevorderde ondernemer die nog niet alles geïmplementeerd heeft. Bijvoorbeeld die wel een Facebookpagina heeft, maar nog niet systematisch werkt. De ondernemer die online marketing omarmt en niet bang is zichzelf zichtbaar te maken.

Workshop ochtend: Wordt gezien met Instagram

Wat is Instagram en wat zijn de kansen die het biedt? Leer hoe je kunt profiteren als ondernemer van dit snel groeiende platform. Willy legt uit wat je kunt delen als ondernemer op Instagram. Aan de hand van voorbeelden maak je je eigen foto’s en bedenkt onderschriften.
Voor wie?
Voor gemotiveerde startende ondernemer die direct succesvol aan de slag wil met social media en de gedreven gevorderde ondernemer die nog niet alles geïmplementeerd heeft. De ondernemer die online marketing omarmt en niet bang is zichzelf zichtbaar te maken.

Dennis van der Spoel

Dennis begon zijn carrière als manager bij enkele multinationals. Daarna stichtte hij zijn eigen adviesbureau en een mediaproductiebedrijf. Verder heeft hij mede aan de wieg gestaan van diverse startups. Zijn ervaringen vertaalt hij in lezingen, trainingen en workshops in het binnen- en buitenland over zingeving, passie, plezier, inspiratie, ondernemerschap, innovatie, verandermanagement, online marketing en persoonlijk leiderschap.

Workshop: Je levensdoel als klantenmagneet

Als zelfstandige is het vertrouwd om tijd te ruilen voor geld. We werken vrijwel allemaal met een concurrerend uurtarief. Het nadeel daarvan is dat we in ons hart vinden dat we meer waard zijn (al vindt het stemmetje in ons hoofd van niet). Nog vervelender is dat we eigenlijk niet die klanten en opdrachten aantrekken die we graag zouden willen.

Er is een alternatief dat niet alleen leidt tot een hoger uurtarief, maar het ook mogelijk maakt om anderen te helpen terwijl je slaapt of op vakantie bent. Dat alternatief is het starten van een eigen beweging, een community, met jou als drijvende kracht. Daarvoor zijn een aantal elementen nodig. Eén ervan is een hoger doel. Iets wat de community in de toekomst hoopt te bereiken. Dat doel moet ook passen in je eigen levensdoel; dat maakt het authentiek. In deze sessie gaan we op zoek naar jouw levensdoel.

Marja van der Ende

Marja is een veelzijdig ondernemer. De door haar ontwikkelde MultiKracht®-methode is een (bijna) tot kunst verheven manier van ondernemen voor mensen die niet willen kiezen, maar combineren. De kern van haar werk is emotionele blokkades doorbreken en te denken in mogelijkheden.

Workshop: Blijf je jezelf saboteren?

Werk je keihard, maar kom je geen stap vooruit? Grote kans dat je onbewuste blokkades hebt. Confronteer jezelf met deze struikelblokken met behulp van een simpele opdracht en ontdek wat je kunt doen om in je kracht te komen.

Kiki Verbeek

Kiki brengt trainers, coaches, adviseurs in korte tijd tot concrete, direct bruikbare, glasheldere profielteksten van hoge kwaliteit. Voor professionele dienstverleners die willen doen wat bij ze pasten dat glashelder over het voetlicht willen brengen.

Workshop:  jezelf zichtbaar, herkenbaar en superaantrekkelijk

Vind je het lastig jezelf en je diensten kort en krachtig te presenteren?  Ontbreekt het je aan focus in je werkzaamheden? Heb je veel te bieden,maar weinig klanten? Nog steeds de teksten voor je website niet in orde? Dit staat jouw succes in de weg, je houdt er niet van jezelf te verkopen, maar je wilt wél de juiste klanten aantrekken. Leer tijdens deze workshop hoe je jezelf op een ontspannen manier zichtbaar en herkenbaar maakt en hoe je vanzelfsprekend aantrekkelijk wordt voor je doelgroep.

 

Leonie Bruning

Leonie is een bevlogen trainer, maar staat ook met beide voeten in de praktijk. Bij haar geen ellenlange theorie. Wel handvatten, stappenplannen en checklists om moderne technieken eenvoudig in je bedrijf toe te passen. Zodat je met minder moeite meer resultaat bereikt. Laat je verrassen door de tips om je bedrijf slim op te schalen.

Workshop: Zelf een professionele video maken

Video is niet meer weg te denken voor ondernemers. Op je website, de sociale media en je online leeromgeving. In deze leuke workshop krijg je heel veel praktische tips en tools die je meteen kunt toepassen. Je leert hoe je zelf met je smartphone, een korte video maakt die er meteen professioneel uitziet. Laat je creativiteit stromen!
Voor wie?
Voor starters en gevorderde ondernemers die willen ontdekken hoe ze tools kunnen inzetten
voor meer omzet en vrijheid in hun bedrijf.

Jikkie Has

Toen Jikkie Has 6 jaar geleden voor zichzelf begon was zij van nature geen ondernemer: toen ze startte had ze zelfs 14 (!) belemmerende overtuigingen! Én 1 missie…Binnen 1 jaar was zij financieel zelfstandig met haar bedrijf Maak werk van je Merk en sindsdien is ze blijven groeien! Want later als je 85 bent en terug kijkt op je leven; heb je dan alles gedaan wat je hebt willen DOEN? Kun jij jezelf dan recht in de ogen aan kijken of wordt het nu tijd voor meer DURF en meer DOEN? Haar doel is om je met hele praktische en concrete tips en tools jou weer met DURF te laten DOEN! Zodat jij óók (weer) succesvol wordt!

Workshop: De 5 concrete en praktische stappen naar jouw goedlopende bedrijf
Jikkie was ondanks 14 belemmerende overtuigingen (en 1 missie) binnen 1 jaar financieel zelfstandig met haar bedrijf Maak werk van je Merk. Hoe deed zij dat? En vooral… Hoe kun jij dit ook doen zonder poeha, blingbling of pusherig over te komen? Wil jij jouw strategie gaan uitstippelen? Kom dan naar deze praktische en no-nonsense workshop en krijg concrete tips hoe jij óók die goedlopende business kunt opzetten! Ga ook het avontuur (weer) aan en leer de 5 concrete en praktische stappen naar jouw goedlopend bedrijf.

Voor wie?
Ambitieuze ondernemers die (nu eindelijk) willen doorstoten naar het volgende level met datgene wat ze het liefste doen en die praktische stappen willen gaan zetten.

Jannie van den Boogaard

“Ik geloof in de magie van woorden en dat woorden levens kunnen veranderen.”
Dat is wat coach Jannie drijft om met de auteur het proces in te gaan van idee tot publicatie.

Na vijf jaar als De Schrijverin gewerkt te hebben met creatieve fictie auteurs (o.a. met uitgeverij Nimisa Publishing House) heeft Jannie het roer omgegooid. Een ambitieuze ondernemer kan bij Eagle Success Books terecht om helder en snel zijn Expertise Boek te realiseren. Jannie zet haar gevoel voor storytelling in om zakelijke boeken aantrekkelijk leesbaar te maken en de onderscheidende stem van schrijver te laten doorklinken.

Workshop: Schrijf jouw boek en trek de aandacht
In deze interactieve workshop gaat schrijfcoach Jannie met de deelnemers aan de slag om een start te maken met het schrijven van hun boek.
Blijf niet langer uitstellen en maak gebruik van deze springplank naar Expertise Status in jouw vakgebied. Want een boek gaat jou aandacht uit onverwachte hoeken opleveren.

De punten die aan bod zullen komen zijn:

  • waarom zou je een boek of e-book schrijven, is het de investering in tijd, geld en energie wel waard?
  • storytelling, een andere manier van feiten overbrengen
  • het belang van een goede inhoudsopgave
  • onderscheidend met jouw unieke stem
  • hoe gebruik je jouw boek als marketingtool
  • schrijfplan: praktisch aan de slag

Diederik Bakker

Het is mijn verlangen om samen de wereld te verbeteren door aan een ieder die wil, een kans te geven zichzelf te ontwikkelen én het te stimuleren om datgene te gaan doen waartoe ze bestemd zijn. Dit doe ik door ondernemers te helpen bij het definiëren van hun visie, strategie en lange termijn plannen en belangrijker nog, ik kan deze vertalen naar praktische en implementeerbaren resultaten. Mochten er blokkades zijn, van praktische aard of intern, dan overwinnen we die samen. 

Diederik is mede-initiator van het speedcoachen: in 1 minuut je vraag in 3 minuten een antwoord. Tevens is Diederik een van de begeleiders van het Multimind Masterflow proces.

Eli te Winkel

Dankzij de problemen die ik zelf heb gehad met uitputting en burn-out, weet ik als geen ander wat wel en niet werkt om eruit te komen en om het te voorkomen. Nu help ik anderen om hun energie op te bouwen en te behouden, vooral in combinatie met zelfstandig ondernemen.

Eli is een van onze speedcoaches en begeleidt bij het MultiMind Masterflow proces.

Bas Smeets

Bas startte na een succesvolle carrière in het internationale bedrijfsleven zijn eigen bedrijf ‘Van Werk Naar Passie’. Hij helpt mannen en vrouwen om te gaan ondernemen vanuit hun kern, vanuit hun echte passie, zodat ze zich onderscheiden en op hun eigen unieke manier de wereld een betere en mooiere plek maken. Daarnaast helpt hij dienstverlenende ondernemers zoals coaches & therapeuten met het optimaliseren en automatiseren van hun sales funnels, zodat ze hun tijd kunnen besteden aan wat ze het liefste doen: het helpen van mensen.

Bas is een van onze speedcoaches en begeleidt bij het MultiMind Masterflow proces.

Frank Verberne

Frank is gepromoveerd tot dr. in de psychologie en is Master Practitioner Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Hij heeft alle kennis en tools in huis om mensen te helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Frank helpt ondernemers hun eigen gedrag te begrijpen en biedt tools om ongewenst gedrag te veranderen in gewenst gedrag. 

Frank is een van onze speedcoaches en begeleidt bij het MultiMind Masterflow proces.