Disclaimer

Deze website hebben we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. Het kan zijn dat informatie op enig moment, als gevolg van ontwikkelingen of gewijzigde inzichten moet worden herzien of aangevuld. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken gemaakt. Alle informatie op de website valt onder het auteursrecht van Springplank naar Succes en/of de met haar verbonden partners en ondernemingen.

 

Privacy verklaring

Deze privacy verklaring is opgesteld in het belang van de privacy van de bezoekers van deze website.

Statistieken 

Bezoekersstatistieken van onze website houden we bij voor statistische doeleinden. Deze statistieken zijn alleen toegankelijk voor de organisatie van Springplank naar Succes. Het gaat dan om informatie zoals bezoekersaantallen en bezoekfrequentie. Dit is algemene informatie en deze valt niet te herleiden naar de individuele bezoeker.

Adresgegevens

Op deze website kunnen gebruikers informatie doorgeven zoals hun naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Ook kunt u ons mailen of andere berichten sturen. Alle gegevens behandelen we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en verstrekken we niet aan derden.

Links
Deze site bevat links naar andere websites. Springplank naar Succes is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en de manier waarop ze daar met de privacy van de bezoekers omgaan.

Nieuwsbrief

Onderaan iedere digitale nieuwsbrief vindt u een link om uw gegevens aan te passen of u uit te schrijven voor de nieuwsbrief.

Vragen

Als u nog vragen heeft over deze privacy verklaring of de disclaimer, kunt u contact opnemen met:

Springplank naar Succes, [email protected]